Menu

WAAR KAN IK DE HANDTASSEN IN HET ECHT ZIEN?

Wij hebben voorlopig geen externe verkooppunten, alles gaat bij ons rechtstreeks uit het atelier naar de klant. Indien u graag de handtassen wil komen bekijken, bent u welkom in ons atelier in Deerlijk. Hou er echter rekening mee dat wij geen winkel zijn, en dat er dus niet altijd iemand aanwezig is. Indien u zeker wil zijn dat u geholpen wordt, kan u een afspraak maken via deze link.

WAT IS DE LEVERTERMIJN?

De actuele wachttijden zijn:
MARAN collection: 10 weken
 
CORE collection: Juna: onmiddellijk beschikbaar, Tote + Wutch: 10 weken
CARBON collection: onmiddellijk beschikbaar
Kleine accessoires: 3 weken
Indien je je tas wil laten personaliseren met een gravure moet je rekening houden met een kleine wachttijd (1 week extra).
De wegloopbandjes worden 1 à 2 maal per maand gemaakt en verzonden*, dit telkens op vooraf aangegeven data (zie webshop wegloopbandjes).
Een digitale cadeaubon wordt zo snel mogelijk opgemaakt en per mail verstuurd. Dit is geen automatisch systeem waardoor je deze niet onmiddellijk in je mailbox zal zien verschijnen.  Een cadeaubon in kaartvorm wordt de dag zelf of daarop volgende werkdag met de post verstuurd*.   
De code die op de bon staat, wordt pas geactiveerd na het ontvangen van de betaling.

*Jammer genoeg kunnen wij eventuele vertragingen bij bpost niet voorzien.  

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Vanaf €75 zijn de verzendkosten gratis. Bij bestellingen onder de €75 bedragen de verzendkosten €2. 

BEN IK ZEKER DAT DE KLEUR VAN MIJN HANDTAS OF WEGLOOPBANDJE PRECIES DEZELFDE IS ALS OP DE FOTO?

Nee, op een foto valt niet te oordelen. Wij hebben onze uiterste best gedaan de producten zo realistisch mogelijk te fotograferen, maar er is uiteraard steeds een miniem verschil met de werkelijkheid. Ook de instellingen van het scherm waarop u kijkt, kunnen zorgen voor een kleurafwijking. Indien u de creaties in levende lijve wil zien, kan u steeds langskomen in ons atelier of een afspraak maken via onze kalender. Bovendien moet u er rekening mee houden dat leder een natuurproduct is. De kop van het vel kan verschillen van kleur tegenover de kont. En door contact met zonlicht, vocht en vet bij gebruik, kan de kleur ook geleidelijk aan een beetje veranderen. Zie dit als een heerlijk eigenwijze karaktertrek van een natuurlijk materiaal.

© 2015 - 2019 Atelier Feryn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel