DE ZUSSEN FERYN

Yanne, Mira en Lize Feryn hebben al van kinds af aan een liefde voor schoonheid, creativiteit, eerlijkheid en elkaar. De drie zussen werden van thuis uit gestimuleerd om te doen wat ze graag doen, en toevallig was dat heel veel. Muziek, dans, theater, beeldende kunst, mode… Kortom, alles waar een beetje creativiteit voor vereist is. Toen bleek dat de zusjes elkaar aanvulden waar de ene tekort schoot en elkaar vooruit trokken waar de andere wat achter bleef, verwonderde het niemand dat ze de handen in elkaar sloegen om samen veel te bereiken.
Een opleiding tot lederbewerker haalde de passie voor ambacht en creatie in hen boven. Atelier Feryn was een logisch gevolg. 


HANDGEMAAKT EN UNIEK

Feryn staat voor volledig handgemaakte handtassen. Onze collecties zijn sterk gelimiteerd, omdat wij er van houden u een uniek stuk aan te bieden. Alle handtassen zijn stuk voor stuk door ons ontworpen in ons Atelier in Deerlijk. We genieten van het ambacht en het creatief proces. Even weg van de jachtige wereld, om ons helemaal te verdiepen in het stuk leder dat ooit een handtas zal worden.
Om het helemaal persoonlijk te maken, geven wij u de kans om een tekst of tekening in uw handtas te laten graveren. Een handtas met uw trouwdatum, de naam van uw lief of kindjes, een mooi gedicht of de eerste kopvoeter van uw peuter: de mogelijkheden zijn eindeloos. Een gebruiksvoorwerp wordt op die manier een emotioneel object. Omdat deze service een persoonlijke aanpak vraagt, vragen wij u ons te contacteren via
contact@atelierferyn.be om op deze manier uw wensen te bespreken en een gepaste prijs te bepalen.

 

EERLIJK

Wij vinden het belangrijk om een transparant product aan te bieden. We kunnen garanderen dat de handtassen in eerlijke omstandigheden worden gemaakt. Bovendien proberen wij onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te beperken. Al onze materialen zijn van Europese oorsprong, en wij kiezen zo vaak mogelijk voor ecologisch gelooid leder.

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2015 - 2023 Atelier Feryn | sitemap | rss