Navigatie

 

HANDGEMAAKT

Alle handtassen zijn stuk voor stuk door ons ontworpen en met de hand gemaakt in ons Atelier in Deerlijk. We genieten van het ambacht en het werken met de handen. Even weg van de jachtige wereld, om ons helemaal te verdiepen in het stuk leder dat ooit een handtas zal worden.

 

UNIEK

Vindt u het ook zo vervelend om verliefd te worden op een handtas, juweel, kledingstuk... om dan op het volgende feestje uw buurvrouw, beste vriendin én zus met hetzelfde stuk aan te treffen? Wij houden er van u een uniek stuk aan te bieden. Onze collecties bevatten een heel beperkt aantal stuks, en deze zijn bovendien genummerd. Als u in uw tas het cijfer 2/5 aantreft, wil dat zeggen dat u de tweede tas hebt van de slechts 5 exemplaren. Zo is uw tas niet alleen heel uniek, maar wordt het bijna een verzamelstuk. Iemand aantreffen met dezelfde handtas is dan niet meer vervelend, maar net een aanknopingspunt tot een gesprek.

Naast de collectiestukken, kunt u ook enkele basismodellen omtoveren tot een volledig persoonlijke handtas. Het kiezen van het formaat, het aanpassen van kleuren, zorgen voor precies dat stuk dat u in gedachten had. Door ons voor u gemaakt!

 

PERSOONLIJK

Om het helemaal persoonlijk te maken, geven wij u de kans om een tekst of tekening in uw handtas te laten graveren. Een handtas met uw trouwdatum, de naam van uw lief of kindjes, een mooi gedicht of de eerste kopvoeter van uw peuter: de mogelijkheden zijn eindeloos. Een gebruiksvoorwerp wordt op die manier een emotioneel object.

 

TRANSPARANTIE

Wij vinden het belangrijk om een transparant product aan te bieden. We kunnen garanderen dat de handtassen in eerlijke omstandigheden worden gemaakt, simpelweg omdat we ze zelf maken. Bovendien proberen wij onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te beperken. 

U bent trouwens van harte welkom in ons atelier om te kijken hoe wij aan uw handtas werken.

 

© 2015 - 2018 Atelier Feryn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel